hello world!

DOELGROEPEN

Ergotherapie voor volwassenen en ouderen

We bieden begeleiding op maat aan voor iedere persoon die een belemmering ervaart op vlak van zelfzorg, werk of vrije tijd. We trachten u in staat te stellen beter om te gaan met de uitdagingen waarmee u dagelijks geconfronteerd wordt. Dit doen we samen met u door middel van gespreksvoering, oefentherapie, adviesverlening en evaluatie.

HOE GAAN WE TE WERK

Volwassenen

Onze expertise bij volwassenen omvat onder andere orthopedische en neurologische revalidatie in de thuissituatie. We helpen u om opnieuw actief bezig te zijn in de in en rond uw woning.  Samen zoeken we naar aanpassingen in het handelen en in de omgeving, om zo dagelijkse handelingen weer mogelijk te maken. 

 

Ouderen

Onze expertise bij ouderen omvat onder andere cognitieve moeilijkheden, cerebrovasculaire accidenten, fysieke achteruitgang, betekenisvolle dagbesteding. Samen zoeken we naar oplossingen zodat u kan doen wat voor u belangrijk is. 
  Hoe gaan we aan de slag?

Door middel van oefentherapie, hulpmiddelenadvies, woningaanpassingen, strategietraining, verplaatsingstechnieken, anders omgaan met een beperking, op zoek naar het juiste netwerk van mensen in uw omgeving, en nog zoveel meer. Neem gerust contact met ons op om dit samen te bespreken. 

NEEM CONTACT OP MET ONS

We staan klaar om u 
verder te helpen

U mag ons steeds contacteren voor meer informatie, het maken van een afspraak of voor informatie omtrent tarieven.